Problem med skulder?

Om oss

Vår verksamhet

Vår verksamhet sträcker sig till dig som är ekonomiskt utsatt.
Vi rådgiver via telefon och e-post för att underlätta just din vardag.
Beroende på situation vägleder vi till en sundare ekonomi.
Eftersom vi sköter kommunikationen via e-post och telefon kan vi hjälpa människor över hela landet.
Förutom rådgivning hjälper vi även med processen att ansöka om en skuldsanering. 
Vi är specialister på skuldsanering samt skuldrådgivning
Skuldsanera agerar som din juridiska rådgivare och hjälper dig med ansökan och kompletteringar vid ansökan om skuldsanering hos Kronofogden.

Vad vi kan göra för dig

Som din juridiska rådgivare kan vi hjälpa dig hantera det mesta gällande din ansökan om skuldsanering.
Den personliga förståelsen, bemötandet samt respekten för hur det är att vara i ekonomisk utsatthet är en av kärnorna i vår verksamhet.
Därför finns din personliga rådgivare med dig genom hela processen, och följer kontinuerligt upp just ditt ärende.
Vi hjälper dig även att besvara kompletterande frågor från kronofogdemyndigheten längst vägen.
Skulle din ansökan om skuldsanering få avslag hjälper vi dig även ta nästa steg vilket är att överklaga.


Kontakta oss


Redan vid första telefonkontakten så fick jag en egen handläggare, som har hjälpt mig med allt, det har varit så värdefullt för mig att kunna ta allt med samma person. Det tog 7 månader och det var väldigt tufft, jag önskar ingen att behöva gå igenom detta själv.
Jag ger betyget 11 av 10! Jag vill särskilt tacka Emilia som försvarade mig mot kronofogden och dom xxx inkassobolagen! 
 
//Tessan A

Så bra! Har fått smarta tips och de har skött allt åt mig! Jag har själv svårt att sköta administrativa saker så det passade mig perfekt att ge en fullmakt för att sanera mina skulder. Kronofogden gav vid första ansökan avslag, kronofogdens handläggare påstod att jag inte hade gjort tillräckligt för att betala av på mina skulder, men jag har haft utmätning på min lön i flera år. Jag fick hjälp att överklaga till tingsrätten och efter 3 månader så vann vi där och kronofogden blev tvingade att i alla fall genomföra min skuldsanering! Detta tog över 11 månader, helt galet! Men nu är skiten klar. Jag rekommenderar alla med skulder att ringa dem och lägga alla korten på bordet och lyssna på råden de ger.  

/Jörgen S

Jag har fått hjälp med att genomföra min skuldsanering. Jag fick skulder på grund av att jag blivit utförsäkrad från försäkringskassan. Det kändes så kränkande när ingen förstod att jag fortfarande inte mådde bra efter min utbrändhet. När jag ringde skuldsanerarna så hade dem stor förståelse för min situation och hade redan hjälpt andra kvinnor i liknande livsöden. När skuldsaneringen gick igenom så var det en tung sten som släppte. Ni ska ha ett stort tack!

/Eva L